Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Τι είναι για μένα το διαδίκτυο


Ένα εργαλείο που είναι χρήσιμο, όταν το χρησιμοποιούμε σωστά. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για μόρφωση, αλλά και διασκέδαση. Ακόμη μπορούμε να συζητήσουμε με φίλους μέσω του διαδικτύου.
Όλγα Στεπ. ΣΤ2
Είμαι ο Θρασύβουλος.Το διαδίκτυο για μένα είναι ένας τομέας στον οποίο ο άνθρωπος μπορεί να βρει πληροφορίες και να παίξει διάφορα παιχνίδια.Μπόρεις ακόμα να μιλήσει με φίλους,να βρει εισιτήρια για να ταξιδέψει και να πουλήσει ενα ακίνητο.
θρασυβουλος Καρ. ΣΤ2
ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!!!
ΣΑΒΒΟΥΛΑ ΧΙΔ.!!ΣΤ2
Για μένα το διαδίκτυο είναι ένα ευχάριστο πρόγραμμα,όπου διασεδάζω πολύ και μαθαίνω καινούρια πράγματα.
Μαρίνα-Σωτηρία Τούφ.ΣΤ2
Κατά τη γνώμη μου το διαδίκτυο είναι ένα μέσο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Μέσα από αυτό μπορούμε να βρούμε χρήσιμες πληροφορίες αλλά και να περάσουμε την ώρα μας ευχάριστα. Όμως μπορεί χρησιμοποιώντας πολλές ώρες αυτό το μέσο να αποκοπείς από τους φίλους σου και από τα κλασικά παιχνίδια της ηλικίας σου.
Διονυσία Κουτ.ΣΤ'2
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΟΜΙΛΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΠΕΝΝΥ ΣΑΜ.ΣΤ2

Για μένα το διαδίκτυο είναι ένα χρήσιμο εργαλείο γιατί μπορούμε να βρίσκουμε πληροφορίες , μπορούμε να μιλάμε από το internet αλλά και να βλέπουμε τον άλλον. Επίσης είναι επικίνδυνο όταν δεν ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε για αυτό πρέπει να μας δείξει ένας ειδικός ή να συμβουλευτούμε τις οδηγίες του.
Αλεξάνδρα Καρ. Ε΄1
Για μένα το διαδίκτυο είναι ένα εργαλείο με το οποίο μαθαίνω και ανακαλύπτω καινούρια πράγματα αλλά και διασκεδάζω μαζί του! Μπορώ να παίξω, να ακούσω μουσική αλλά και να μιλήσω με φίλους!
Στέλλα Δομ.Ε1